+32 498 65 57 66 [email protected]

Web Development

Make your business stand out online

Waarom heb je een (nieuwe) website nodig?

 

Het internet staat niet stil. Alles evolueert razendsnel. De consument heeft steeds hogere verwachtingen en je concurrentie zit niet stil.

– Hoe wordt jouw bedrijf online gepresenteerd naar klanten en beleefd door klanten?

– Ben je eenvoudig vindbaar en is de website ook mobiel vriendelijk?

– Breng je een helder, samenhangend en attractief verhaal? En hoe verloopt de user experience in verschillende browsers of devices.

– Waar gaan je (potentiële) klanten op in en waar haken ze door af.

– Wil je online verkopen?

Wij ontwikkelen ook webshops op maat

Welke diensten of producten wil je graag online aanbieden? En via welke kanalen? Je kan namelijk ook verkopen via Sociale Media of via google shopping, in combinatie met je eigen webshop natuurlijk.

Ook andere online spelers zijn misschien potentiële partners om je producten via affiliate marketing te gaan verkopen.

Wij zetten alles voor je op poten en zorgen ervoor dat jij vanaf de eerste dag verkopen kunt beginnen genereren en dat de gebruiksvriendelijkheid heel aangenaam is.

Een helder proces en een intuïtieve workflow

Alles begint bij een verkennend gesprek waarin we onderzoeken wat jij in gedachten hebt en met welke huisstijl we aan de slag mogen.

Vervolgens werken we voor jou een offerte op maat uit en overlopen we de verschillende stappen van onze toekomstige samenwerking. 

Steeds staan transparantie, doelgerichtheid en gebruiksvriendelijkheid centraal. Een kwalitatieve webshop met een professionele uitstraling in eigen beheer hoeft absoluut geen fortuin te kosten!

Project Onderzoek

We voeren een grondige analyse uit en stellen nadien een plan voor met de te behalen doelstellingen en een duidelijke planning.

Wireframes

We bepalen samen de blueprint van de website door de inhoud vast te leggen in duidelijke  wireframes. Ook tekenen we samen de navigatiestructuur uit.

Design

Op basis van jouw huisstijl, communicatiestijl en tone of voice, worden er mock-ups van de belangrijke pagina’s gemaakt. Daarna volgen er feedbackrondes en komen we tot een uiteindelijk design.

Ontwikkeling

De laatste stap in het proces is de ontwikkeling van de effectieve website. Er wordt in dit deel van het proces nog actief bijgestuurd om tot het ideale eindresultaat te komen.

What’s next? Zoekmachineoptimalisatie

Een knappe website of webshop is super belangrijk maar in deze tijd niet meer voldoende. Men moet je ook eenvoudig kunnen terugvinden in de verschillende zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.