+32 498 65 57 66 [email protected]

Creative Content Wizard

 

Gebeten door graphic design – sterk in illustraties – motion design – video editing

‘About gorilla marketing’

Wij zijn een bende apen! 

Dat doen we beter eventjes opnieuw. 

Bij ons op kantoor zit een bende gorilla’s.
Allez niet letterlijk hé. Mannen wie heeft die naam feitelijk bedacht?

*gemompel op de achtergrond*

Enfin, het maakt niet uit. Wij zijn jonge, enthousiaste creatievelingen die de krachten bundelen. Ook delen we een stevige dosis motivatie en ondernemingszin. Daarnaast zit digitale marketing in onze vingers.

Ondanks het feit dat Gorilla Marketing als Digital Marketing Agency nog maar recent gelanceerd werd, zijn we al dringend op zoek naar versterking.

En euhm; we want to go bananas with you!

 

About the job

Wij zoeken een man of vrouw die op freelance basis opdrachten kan uitvoeren voor ons. Hij of zij moet het warm krijgen van content en dan voornamelijk van visuals, animaties en video’s.

Het bedenken, uitwerken en afwerken van unieke en relevante content is onze belangrijkste missie. Aangezien we heel vaak werken voor handelaars en KMO’s die relatief weinig tijd hebben om over content na te denken, doen wij dat voor hen. Projectmatig en zelfstandig te werk gaan is dus zeer belangrijk binnen deze functie.

We brainstormen samen als team, daaruit destilleren we een briefing met de nodige moodboards, van daaruit pik jij het project zelf verder op tot de uiteindelijk realisatie(s). 

De experts binnen ons team volgen je stappen nauwgezet en bieden hulp en advies in elke fase van het proces.

 

Tools / Skills

Deze programma’s heb jij zeker onder de knie:

  • Adobe Illustrator & Indesign
  • Adobe Lightroom & Photoshop 
  • Adobe Premiere Pro & After Effects

Out-of-the-box denken gebeurt automatisch en jouw creativiteit geraakt nooit op. Je kan je professionele tijd flexibel inplannen en durft al eens een nachtje door te doen. Neen, we polsen hier niet naar je zuipkwaliteiten… Werken binnen de noden van een team gaat je goed af, maar je kan ook individueel aan de slag.

Profiel / Ervaring

Een eerdere professionele ervaring binnen dit vakgebied is een voordeel, maar niet noodzakelijk. Een diploma is een extra troef, autodidact met een gezonde dosis lef is ook prima.Wij leveren kwaliteit af op KMO bedrijfsniveau, dat verwachten we van jou ook.

Voorwaarden

Wij stellen een samenwerking voor onbepaalde duur op projectbasis voor. Er wordt bij aanvang van de samenwerking een marktconform dagtarief afgesproken. Dit dagtarief zal volgens het aantal werkdagen per project door jou gefactureerd worden aan Gorilla Marketing. 

Ons kantoor is in Ranst, maar remote werken is absoluut bespreekbaar.

SOLLICITEER nu

 

Stuur ons je motivatiebrief en CV door