+32 498 65 57 66 [email protected]

Thomas Deckers

‘Den Deckers’

Ik ben een enthousiaste, ondernemende, creatieve geest die van veel markten thuis is. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook volledig voor. Een ‘nine-to-five’ mentaliteit is mij onbekend, aangezien ik continu met mijn grote passie bezig ben, ondernemen & organiseren.

 

Met ondertussen 15 jaar ervaring als voetbalcoach op de teller, op verschillende niveau’s, ken ik ook het belang van teamgeest en een goede onderlinge communicatie in functie van een vlotte samenwerking. Mijn professionele ervaring leerde me om zelfstandig en analytisch te werk te gaan, om steeds open te staan voor nieuwigheden en om te kijken naar de dynamiek van het geheel.

 

Door actief te zijn in zowel grote als kleine bedrijven en te functioneren binnen verschillende type structuren, kan ik goed inschatten waar het bij bedrijven misloopt. Mijn ervaring in de domeinen events – communicatie – marketing – sales zorgen ervoor dat ik de processen binnen bedrijven goed aan elkaar kan koppelen.

 
 
 

Tevreden Klanten

Years of Experience

Projecten

Cups of Coffee

I prefer Tea

“Ik geloof dat we heel veel hardwerkende zelfstandigen en ondernemers kunnen helpen om efficiënter en doeltreffender om te gaan met digitale marketing.

Mijn ervaring

Als organisator van events en jobbeurzen ontdekte ik het belang van planning en het delegeren van verantwoordelijkheden. Ook het aansturen van kleine en grote teams is mij niet vreemd. Het gevoel dat komt kijken bij het bedenken en realiseren van een event is onbeschrijflijk en biedt telkens veel voldoening, of het nu gaat om een kleine productie of een enorm event. De liefde voor het organiseren zit diep in mij.
 
 
Echter mijn echte grote passie heb ik pas de laatste vijf à zes jaar ontdekt; ik ben continu bezig geweest met digitale media, pers, communicatie en marketing. Eerst binnen mijn eigen organisatie Sport Concepts vzw, waarmee we voetbalstages en aanvullende technische voetbaltrainingen organiseren. Deze organisatie is, sinds de oprichting zes jaar geleden, enorm gegroeid. Die groei hebben we weten realiseren met digitale marketing als enorme motor.
 
 
Als pers- en communicatieverantwoordelijke van RAFC was ik de contactpersoon voor alle perslieden en mediapartners. Daarnaast onderhield ik de content op de website en op de applicatie via een CMS. De content op sociale media werd door mij ingepland en aangestuurd, in samenwerking met een extern bureau. In nauwe samenwerking met de marketing manager werden heel wat leuke campagnes bedacht en uitgevoerd. Ook de planning van de videocontent verliep via mij, de productie hiervan gebeurde door een extern bureau. In deze functie leerde ik dat het belangrijk is om als merk een goede strategie uit te schrijven.
 
 
Bij Wolvenberg nv was ik verantwoordelijk voor de marketing van de afdeling mountainbike, waarin drie merken aangeboden werden aan retailers in de BeNeLux. We werkten samen met de 120 beste fietsspeciaalzaken uit de Lage Landen. Het opzetten van breed gedragen marketing campagnes was hier zeer belangrijk.
 
 
Voor PR Style, een Antwerps lifestyle PR-bureau, ben ik momenteel verantwoordelijk voor het account management en de algemene coördinatie van de marketing projecten. We werken hiervoor regelmatig samen met influencers om fijne campagnes te realiseren.
 

Mijn Skills

Dankzij de ervaringen die ik heb kunnen opdoen bij verschillende werkgevers in verschillende sectoren heb ik mezelf op bepaalde vlakken sterk ontwikkeld. 

Er zijn reeds verschillende opdrachtgevers in allerlei rechtsvormen gepasseerd. Iedere vereniging of onderneming bracht nieuwe uitdagingen met zich mee waardoor ik steeds veel heb kunnen bijleren in de praktijk.

Met Gorilla Marketing willen we hardwerkende zelfstandigen bijstaan in hun digitale aanpak. Zelf heb ik steeds geprobeerd mij in een aantal zaken te specialiseren. Die kennis komt goed van pas in dit mooie verhaal.

  • Copy Writing
  • Social Media Management
  • Digital Content Strategy
  • Coaching

Let’s Start a Conversation