+32 498 65 57 66 [email protected]

 

Dean Pynaerts

‘Deanosaurus’

Ik ben een polyvalente ondernemer die niet vies is van lang doorwerken. Mijn mening is dat in het leven alles voor het grijpen ligt, maar je moet het dan ook effectief grijpen. Blijven wachten tot alles in je schoot wordt geworpen, ligt niet in mijn aard. Hard werken loont namelijk altijd. Als er iets niet goed loopt, ga ik op zoek naar creatieve oplossingen. “When nothing goes right, go left” staat dan ook centraal in mijn leven. Als optie A niet lukt dan ga ik op zoek naar optie B, C, D, E, … om het doel te bereiken.

Met meer dan 10 jaar ervaring als voetbaltrainer weet ik als geen ander hoe het is om een groep doorheen een project te leiden. Open en duidelijke communicatie staan hierin centraal. Ook is het belangrijk om te weten wat je zelf kan en wat juist niet. Zelfkennis is namelijk het begin van alle wijsheid. En daarbij komt het verhaal dat je op het juiste moment aan de juiste persoon hulp moet vragen om een doel te bereiken.

Tevreden Klanten

Years of Experience

Projecten

Cups of Coffee

“When nothing goes right, go left”, alles ligt voor het grijpen, maar je moet het dan ook effectief grijpen. Met blijven wachten tot alles in je schoot geworpen wordt, kom je niet verder.

Mijn ervaring

Mijn professionele carrière is gestart op 18-jarige leeftijd, dan ben ik samen met ‘Den Deckers’ een sportevenementenbureau gestart genaamd Sport Concepts. Hiermee hebben we op 5 jaar tijd via online marketing een netwerk van 1000’en voetballende kids opgebouwd. Van mijn passie mijn beroep maken, just living the dream!

Dankzij onze voetbalkampen kwamen we in contact met Mediageuzen, de uitgeverij van o.a. Culinair Ambiance en P-Magazine. Hen hebben we ondersteund met het digitaliseren van magazines en het opbouwen van een netwerk op Social Media. Verder hebben we daar ook de Sales in handen genomen.

Daar stopt het verhaal niet. 3 jaar geleden kwam RAFC op mijn pad. Daar werkte ik in het pers- en communicatieteam en was ik bovendien de contactpersoon voor alle perslieden en mediapartners. Verder stond ik mee aan de wieg van de nieuwe RAFC-app en onderhield ik de Social Media en de officiële website. Daarbij kreeg ik ook de verantwoordelijkheid over het ticketing- en toegangssysteem toegewezen.

Van RAFC heb ik zowaar mijn voetbaltransfer gemaakt naar Oud-Heverlee Leuven. Daar ben ik aan de slag gegaan als Ticketing Manager. Ik hou me voornamelijk bezig met het uitwerken van strategieën en bepalen van de marketing op het vlak van ticketing. Ook het bedenken en uitwerken van acties naar specifieke doelgroepen behoort tot mijn verantwoordelijkheid.

Mijn Skills

Dankzij de ervaringen die ik heb kunnen opdoen bij verschillende werkgevers in verschillende sectoren heb ik mezelf op vele vlakken sterk ontwikkeld. 

Er zijn reeds verschillende opdrachtgevers in allerlei rechtsvormen gepasseerd. Iedere vereniging of onderneming bracht nieuwe uitdagingen met zich mee waardoor ik steeds veel heb kunnen bijleren in de praktijk.

Met Gorilla Marketing willen we hardwerkende zelfstandigen bijstaan in hun digitale aanpak. Zelf heb ik steeds geprobeerd mij in een aantal zaken te specialiseren. Die kennis komt goed van pas in dit mooie verhaal.

  • Marketing
  • Social Media Management
  • Webdesign
  • Copywriting

Let’s Start a Conversation