+32 498 65 57 66 [email protected]

Blogpost

Onze link met Victoria Verzekeringen

Victoria Verzekeringen

Binnen de verzekeringswereld zijn er vele makelaars actief om de grote bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste polissen voor hun te verzekeren goederen of diensten. Leo Gerber is zo’n makelaar die zich in 2020 realiseerde dat hij als onafhankelijk makelaar meer zou kunnen realiseren binnen de wereld van de verzekeringen. Na het bedenken van de Why’s, de What’s en de Who’s richtte hij zodanig ‘zijn’ Victoria Verzekeringen op, gelegen te Brasschaat. 

Om goed van start te kunnen gaan schakelde hij onze hulp in.

Er was nood aan een volledige branding voor Victoria Verzekeringen. Dit betekent een logo, een huisstijl en een communicatieplan. Na enkele meetings (voornamelijk via Facetime en Zoom vanwege Covid-19) kwamen wij met een Brand Guide op de proppen. 

Allereerst ontwierpen we in samenspraak met de heer Gerber het bovenstaande logo en de bijhorende slogan. Dit was weliswaar zijn idee (de slogan). De kleuren, het lettertype en de algemene vormgeving daarentegen kwamen wel van ons. 

De Website

Een onderneming zonder website in deze tijd, is niet meer van deze tijd. Vandaar dat we dus ook de opdracht kregen om een volledige website te ontwikkelen. Op basis van de heer Gerber zijn wensen en verlangens begonnen wij aan wat toch geen eenvoudig werk zou blijken te zijn. Een website met meer dan 27 pagina’s. 

Op basis van de reeds gecreërde huisstijl maakten we een website die er ontzettend clean uitziet. Wat je ook zou verwachten als je surft naar de site van een makelaar. Deze kan je gerust een bezoeken via https://victoriaverzekeringen.be

We ontwierpen tevens een flyer die hij kon laten drukken om in de eerste maanden van zijn bestaan ook aan ‘offline marketing’ te kunnen doen. Kwestie van wat naamsbekendheid te kunnen genereren in en rond Brasschaat. 

 

The Socials en Google

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en proberen we Victoria Verzekeringen op kort en stond bij te staan bij het ontwerpen van Social Media posts voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Hiermee kan hij het lokale publiek bereiken en zodoende hen ook informeren over bepaalde verzekeringen of fiscaal voordelige zaken binnen de verzekeringswereld. 

Ook hebben we een Google Campagne gelanceerd voor 1 van de verwante concepten, namelijk freight-cover. Hierbij proberen we voornamelijk op globaal niveau te adverteren om klanten binnen te halen uit Noord-Amerika en andere Engelstalige landen. 

Voor ons als team was dit de eerste keer dat we in de verzekeringswereld belandden. Niet enkel was het ontzettend fijn samenwerken met de heer Leo Gerber en Victoria Verzekeringen. Ook leerden we er veel bij en plaatsten we allen onze verzekeringen over naar hen. Zelfstandigen helpen mekaar, right?!

 

Heb jij toevallig ook vragen omtrent een volledig Branding pakket of een nieuwe website? Of zou je graag ook actief zijn op Sociale Media? 

Wij helpen je graag. Stuur een mailtje naar [email protected] en wij helpen je zo spoedig mogelijk verder!

Let’s Get Started

Heb je een project in gedachten?

Let’s build this thing together!